Camping veluwe

De Veluwse familie ervaring

De Veluwe is een prachtig natuurgebied en een favoriete bestemming voor de kampeerliefhebber. Camping De Helfterkamp biedt de ideale uitvalsbasis om de Veluwe met het hele gezin te ontdekken.

Gastvrijheid

Het team van De Helfterkamp streeft naar een dorpse gastvrijheid. Dit bereiken zij door een warm welkom bij ontvangst en door personeel dat vriendelijk en behulpzaam is. Zo zijn er bijvoorbeeld vlonders te huur voor onder de voortent en is er een broodservice voor het echte vakantiegevoel.

Velden variatie

De camping is ingedeeld in diverse velden. Het meerendeel van de velden is voorzien van een speeltoestel in het midden. Zo kun je de kinderen tijdens het spelen in de gaten houden vanuit je tent of caravan. Voor de rustzoeker zijn er ook enkele velden zonder speeltoestel beschikbaar.

Heb je geen trek in het gezeul met kampeerspullen en het opzetten van tenten? Dan biedt De Helfterkamp ook de optie om een stacaravan of bungalow te reserveren.

Voorzieningen

Alle gewenste praktische voorzieningen zijn aanwezig, zoals; een campingwinkeltje, wifi en fietsverhuur. Daarnaast is er ruim voldoende sanitair aanwezig waardoor nooit lange wachtrijen ontstaan. Het personeel zorgt ervoor dat het sanitair goed schoon blijft.

De eigenaren hebben ook hier weer aan de kids gedacht. Er is onder andere een kinderboerderij op de camping aanwezig, een animatieteam en een jeu de boules baan. Er is geen zwembad op de camping aanwezig. Daarvoor verwijzen de eigenaren naar het gemeentelijk zwembad dat in de buurt ligt.

Een overzicht van de voorzieningen staat op www.helfterkamp.nl/faciliteiten-camping

Uitvalsbasis

Er is meer dan genoeg vermaak te vinden op de camping zelf maar je kunt ook op pad. Ontdek het natuurschoon van de Veluwe. Vanaf de camping zijn verschillende fiets- en wandelroutes te ondernemen over de Veluwe. Bij de receptie zijn zelfs fietsen te huur zodat u niet eerst het dorp in hoeft.

 

Bekijk ook de online 3D-tour op de website en maak meteen een reservering. www.helfterkamp.nl