Slagerij ter Weele

Een paar redenen waarom ik graag bij Slagerij Ter Weele mijn vlees bestel

Hou je net zoveel van vlees als ik doe, maar wil je tegelijkertijd ook stil staan bij de natuur en vooral het welzijn van het dier? Dan zit je bij Slagerij Ter Weele op het goede adres en hieronder lees je waarom.

Eén van de voordelen is dat je weet waar het vlees vandaan komt. Slagerij Ter Weele is een zelf slachtende slager die de beesten bij boeren koopt op de Veluwe. Aangezien de slagerijen in Oene en Emst zitten is het vlees heel erg duurzaam. De dieren hebben dus niet eerst kilometers lang moeten reizen, voordat ze in de slagerij terecht komen en dit zorgt voor minder stress bij de dieren.

Deze slagerij zorgt er ook voor dat kop tot staart alles wordt verwerkt van het dier. Dit spreekt mij al helemaal aan, want de gedachte alleen al dat bij andere slagers vlees zou worden weggegooid geeft mij al kippenvel. Respectvol met dieren omgaan betekent alles erin verwerken zodat niets verloren gaat. De beesten die Slagerij Ter Weele inkoopt zijn ook beesten die een ontspannen en gelukkig leven hebben geleid. Dit zal je ook terug proeven in het vlees, want een ontspannen en gelukkige koe zal malser smaken als een gehaaste vetgemeste koe van de supermarkt. Deze slagerij is dus zeker een met een hart voor dieren!

Een mooie gedachte bij deze slager vind ik ook dat dit echt een ambacht is die generaties lang van vader tot zoon is doorgegeven. Ik zie al een kleine jongen aandachtig naar zijn vader luisteren, wanneer hij uitgelegd krijgt hoe je een worst moet draaien. De eerste keer dat de zoon meehielp in de slagerij. Of hoe goed hun kerstdiners wel niet moeten proeven… Gelukkig hoef je hier niet lang over na te denken, want je kunt je vlees bij Slagerij Ter Weele kopen en dan is het net alsof je je kerst met Familie Ter Weele viert.
De vakkennis die al jarenlang wordt doorgegeven zorgt voor een liefde voor vlees, het vak, maar ook de dieren.

Iedereen die daar werkt is een deel van de Familie Ter Weele. Altijd vriendelijk personeel die altijd bereid zijn om je te helpen. Dit merk je ook vooral in de winkel. Hier hangt namelijk een warme aangename sfeer die met stijl is opgevuld als een luxueuze slagerij. Een ambachtelijke slager met een meesterslager keurmerk. In Nederland zijn er slechts vijf slagers bekroond tot meesterslager. Een slagerij die alles weet van a tot z over dit prachtige beroep. Echt een prestatie om trots op te zijn.

Ben je van plan om een feestje te organiseren en wil je graag lekker vlees serveren?
Dan kan je op hun site kan je een contactformulier invullen met jouw wensen en hun zullen je graag verder helpen. Op de site kan je ook gemakkelijk vlees bestellen. Op deze manier weet je dat je niets zou vergeten wanneer je hun een bezoekje brengt. Van rund tot kip en van varken tot wild ze hebben het allemaal. Nadat je alles in je online winkelmandje hebt gezet kan je het vervolgens in de winkel afhalen. Een duidelijke site waar je een gemakkelijk overzicht hebt over al de vleeswaren.

Slagerij Ter Weele doet ook aan catering en ze helpen je graag met het bereiden van het vlees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je jubileum, je trouwfeest, je lentefeest of misschien wel een gezellig familiefeest. Met het vlees van Ter Weele weet je in ieder geval al dat het eten in de smaak zal vallen. Geen stress over het eten en alleen maar genieten.