Geboortegeschenk

Kraamcadeau van geboorteplaatje.nl

Originele kraamcadeaus zijn op de dag vandaag een ware trend, maar toch moeilijk te verkrijgen. Na een kijkje op de website geboorteplaatje.nl wil je eigenlijk nooit meer een ander cadeau. Deze geboorteplaatjes zijn origineel, ontzettend mooi en een echte aanwinst bij het interieur. Plexiglas plaatjes met een foto, tekst of favoriete nummer zijn de hype van deze tijd, dus waarom niet als cadeau geven.

Wat is een geboorteplaatje?

Een geboorteplaatje, volgens de website, is een van plexiglas gemaakte geboortetegel als het ware. Deze zijn daarbij ook nog eens volledig te personaliseren. Het plexiglas wordt bedrukt met de door de klant uitgekozen foto, van de baby of het volledige gezin enz. en gepersonaliseerd met de naam, dag en tijd van geboorte, gewicht en lengte.

Voordelen van het cadeau

In mijn ogen zijn hier alleen maar voordelen. Het is een uiterst origineel kraamcadeau zowel om te geven als om te krijgen. Ik zou er in ieder geval erg blij van worden om deze te krijgen na de geboorte van mijn kind. Het is een mooi aandenken aan een van de beste momenten in het leven. Het feit dat hierbij een foto wordt mee gedrukt buiten alleen de naam en andere informatie, die vaak te vinden zijn op geboortetegeltjes, maakt het nog extra speciaal. Die foto geeft dat beetje extra wat toch vaak mist bij andere tegeltjes.

De website

Verder is de site overzichtelijk en duidelijk. Zelfs voor mensen die niet helemaal goed om kunnen gaan met technologie is dit cadeau makkelijk te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is een foto uploaden, de naam en overige informatie invullen en de rest wordt gewoon voor je gedaan. Hoe makkelijk is dat!

De prijs

Het geboorteplaatje is op dit moment afgeprijsd van 39 euro naar 19 euro. Beide prijzen zijn exclusief de eikenhouten standaard, waar dan nog 5.95 euro aan de prijs wordt toegevoegd. Als je dan bedenkt dat voor die prijs het hele cadeau gepersonaliseerd wordt, is dit een super prijs-kwaliteit verhouding. Laten we allemaal eerlijk toegeven dat we vaak voor meer geld cadeaus kopen, en dat zijn dan vaak van die kleine hebbedingetjes. Bij een geboorteplaatje krijg je nu een volledig gepersonaliseerd, bedrukte glasplaat met eventueel de eikenhouten standaard (tegen extra betaling, maar ook totaal niet veel) voor 19 euro. Ik vind dat persoonlijk een hele goede prijs voor een echt mooi en memorabel cadeau. Ook de originele 39 euro is een prima prijs, zou ik niks aan veranderen.

Betaalmogelijkheden

Bij geboorteplaatje.nl is er te betalen met ideal, paypal, apple pay, mastercard en visa. Met andere woorden, er is voor ieder wat wils. Dit zijn natuurlijk de meest bekende en veilige betaalmogelijkheden, waardoor betalen eigenlijk geen probleem zou moeten zijn. Er zijn genoeg websites met minder mogelijkheden, dus dat hier een goede keuze is, vind ik al een voordeel.

Levering van het kraamcadeau

De geboorteplaatjes hebben een levertijd van 4-5 werkdagen, dus bestel vooral op tijd. Deze levertijd is zeer acceptabel als je bedenkt dat ze natuurlijk ook nog gemaakt moeten worden en ook nog eens veilig verpakt moeten worden. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat er een langere levertijd aan verbonden zat, dus ben zeker blij verrast.

Nadelen van dit kraamcadeau

Ik heb geen nadelen kunnen vinden. Het is een mooi en professioneel gemaakt cadeau, heeft een goede prijs, prima levertijd en contact opnemen met de makers is ook totaal geen probleem. Dit kan makkelijk via een contactformulier of via de chat. Het is eigenlijk gewoon een aanrader als je op zoek bent naar een kraamcadeau, meer heb ik er niet over te zeggen!

Misschien ook leuk om te weten, ook voor auto en muziekliefhebbers is er een cadeau te vinden met een kleine link naar de andere websites van dezelfde makers. Dus heb je een liedje waar een mooie herinnering aan vast zit of gewoon een favoriet nummer kijk dan op topplaatje.nl. Hou je misschien meer van auto’s en wil je daar altijd naar kunnen kijken, zelf als deze er niet meer is neem dan een kijkje op autoplaatje.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.