Softshell jas

Gorilla Wear Victoria Softshell Jas review

Vorig jaar bestelde ik voor het eerst sportkleding bij Gorilla Wear. Dit werd al snel mijn favoriete sportkleding die ik het liefst tijdens elke work-out draag. Ik was nog op zoek naar een jasje voor tijdens het hardlopen en plaatste daarom opnieuw een bestelling bij Gorilla Wear.

De website van Gorilla Wear is overzichtelijk, ik kon direct vinden waar ik naar op zoek was. Op de website staan bij alle artikelen duidelijke maattabellen, dat maakt het een stuk makkelijker om online goed passende sportkleding te kopen. Ik bestelde de Victoria Softshell jas in de kleur zwart en twee dagen later werd mijn bestelling al bezorgd. Net als bij mijn eerste Gorilla Wear bestelling was het uitpakken een feestje. De jas ziet er exact hetzelfde uit als op de website, de pasvorm en de kleur zijn precies zoals op de foto’s. Het materiaal voelt goed aan en is van mooie kwaliteit.

De Victoria Softshell jas gemaakt van 100% polyester en is wind- en waterdicht, fijn voor tijdens het hardlopen op koudere dagen. Ik ga graag vroeg in de ochtend hardlopen en daar is deze jas perfect voor. De jas zorgt voor voldoende warmte en beschermt tegen wind en regen. De Victoria Softshell jas heeft een capuchon, voor mij erg belangrijk omdat ik de jas vooral draag tijdens het buitensport. De capuchon past goed, blijft mooi in vorm en zit niet in de weg tijdens het sporten.

Dankzij de slimfit pasvorm sluit de Victoria Softshell jas perfect aan op mijn lichaam. De jas zit heel comfortabel, zowel met een sport top als met een T-shirt eronder. De pasvorm aan de onderkant kon ik zelf aanpassen met het trekkoord aan de binnenkant van de jas. Door het trekkoord sluit de Victoria Softshell jas altijd goed aan en komt er geen wind onder. De jas is aan de achterkant net wat langer dan aan de voorkant. Dit in combinatie met de slanke pasvorm maakt het een sportieve, elegante en functionele jas.

De Victoria Softshell jas heeft voor mij drie grote pluspunten. Waar ik erg enthousiast over ben zijn de duimgaten onder in de mouwen. De duimgaten voorkomen dat de mouwen ongewenst omhoog komen of dat er wind in de mouwen komt. Dankzij de duimgaten blijven de mouwen ook tijdens intensief sporten perfect zitten en schuiven ze niet omhoog. Het tweede grote pluspunt aan deze jas zijn de ventilatieritsen onder de oksels. Ik doe deze ritsen graag open tijdens het hardlopen, zeker wanneer ik een T-shirt onder de jas draag. Je voelt de ritsen niet zitten tijdens het dragen en ze zijn bijna onzichtbaar. Onmisbaar in de Victoria Softshell jas zijn de jaszakken met ritsen. De zakken zijn groot genoeg om bijvoorbeeld je sleutel, oortjes en telefoon mee te nemen. Door de ritsen hoef ik niet bang te zijn dat ik mijn spullen verlies tijdens het sporten. De ritsen zijn waterdicht zodat mijn spullen ook tijdens een onverwachte regenbui goed beschermd zijn. Al deze dingen maken het sporten voor mij veel zorgelozer en comfortabeler.

Deze softshell jas is perfect te combineren met de Gorilla Wear leggings en trainingsbroeken. Ik heb bewust gekozen voor een zwarte jas zodat ik deze kan dragen met zowel basic als meer opvallende leggings tijdens het hardlopen. De jas is van goede kwaliteit, betaalbaar en heel functioneel. Ook na veelvuldig dragen en wassen blijven de kleuren mooi en de kwaliteit goed. Ik ben ontzettend enthousiast over de Victoria Softshell jas en weet zeker dat ik deze jas nog lange tijd met veel plezier ga dragen tijdens het sporten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.