Bomen snoeien

Review Houtzagerij Wigink

Of je nou je bomen wil laten snoeien of een overkapping wil laten bouwen, voor beide kun je bij houtzagerij Wigink terecht. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in bosbouw en is daarmee ook een specialist in maatwerk projecten en constructies. Ze werken dan ook van een idee tot en met de realisatie van het plan.

Over het bosbouwbedrijf

Om een goede review te kunnen schrijven, moeten we eerst wat dieper in het bosbouwbedrijf duiken.
Richard Wigink is de eigenaar van het bedrijf. Hij kan dan ook wel een specialist in bos- en boomverzorging genoemd worden. Het bedrijf is gevestigd in Holten, dit is een dorp in Oost-Nederland Overijssel. Naast dat het een succesvol bosbouwbedrijf is, heeft Richard het bedrijf laten groeien tot een full service bedrijf. Hiermee wordt bedoeld dat het bedrijf naast de bos- en boomverzorging zich ook bezig houdt met de volgende dingen:

  • Het ontwerpen en restaureren van gebinten en hooibergen,
  • Het verwijderen van boomstronken
  • Het wateren van hout
  • Het vervaardigen van houtproducten

Zoals je kunt zien is Richard dus een bezige bij. Hij heeft het bedrijf naar een geheel nieuw niveau getild door deze extra services. Toch lees ik op de website dat hij vooral zijn passie en ambacht het belangrijkste vind. Naast dat hij natuurlijk zijn bedrijf draaiende moet houden en hier zijn dagelijkse kost mee verdient, is passie iets wat de drijfveer in het bedrijf is. Dit is iets wat erg speciaal is en wat je voelt door het scherm heen.

Review

Nu we wat meer over het bedrijf te weten zijn gekomen, is het tijd voor de review. Wat me gelijk opviel aan de website is het fijne overzicht wat gecreëerd wordt. De gegeven informatie staat centraal op de website en door middel van een optie menu kan je gemakkelijk jouw gewenste informatie vinden. Op deze manier trekt de website niet alleen een jongere generatie, maar ook een wat oudere generatie aan. Ook de sfeer die gecreëerd wordt is fijn. Het is een rustige achtergrond die wel op een juiste wijze aangeeft waar de website om draait: natuur.

Overal op de website straalt het bedrijf professionaliteit uit. Zo zie je duidelijk dat ze klantvriendelijkheid voorop hebben staan. Je kan namelijk ook voor enkel informatie vergaring op de website terecht. Of je nou informatie wil over het wateren van hout of houtzagerij, alles staat op de website. De klant wordt op deze manier enorm goed geïnformeerd over de mogelijkheden en wat Wigink te bieden heeft. Op elke pagina staan ook duidelijk de contactgegevens en openingstijden weergegeven waardoor de bezoeker niet helemaal op zoek hoeft naar een contact pagina. Daarnaast worden de certificaten onderaan de website weergegeven. Hierdoor krijg je als klant al snel een fijn gevoel, omdat het bedrijf erkend is voor zijn duurzaamheid en het feit dat ze erkend zijn als leerbedrijf.

Kortom, ik ben enthousiast over de houtzagerij van Richard. Hij zorgt ervoor dat ik me niet alleen geïnformeerd voel, maar ook dat ik enthousiast word om hem eventueel in te huren. Het bedrijf komt professioneel over door alle informatie op de website waardoor klanten sneller geneigd zijn om de houtzagerij te vertrouwen. Door de gegeven foto’s weet je ook wat je kan verwachten, waardoor niemand voor verrassingen komt te staan. Ook staat alles heel duidelijk aangegeven op de website waardoor je zoektocht niet lang hoeft te duren.